SOCIALT NETVÆRK DELER GRØN LIVSSTIL

1 Min læsning

Nu kan du dele din kærlighed til grønne produkter og brands der gør en forskel. Upcoming social platform vil hjælpe dig med at dele alt det grønne du holder allermest af. 

Firmhugger er en social platform, hvor du som forbruger vil kunne fortælle om dine grønne favoritprodukter. Alle registrerede brugere af Firmhugger kan dele, stemme og kommentere de delte produkter. Du kan også vælge at fremhæve brands, der sælger økologiske eller bæredygtige produkter, eller som på en anden måde tager hensyn til miljøet, samfundsforhold i deres produktion.

Ifølge de danske stiftere Esben Larsen og Karsten Bjerring Olsen, er bagtanken med Firmhugger, at forbrugerne skal have nemmere adgang til information om deres eget og andres forbrug og få mere viden om de konsekvenser, det har for den verden, der omgiver os.

Indtil videre findes Firmhugger kun en lukket beta-version, men hjernerne bag regner med at Firmhugger er klar i løbet af det næste års tid. Du kan allerede nu skrive dig op til at få besked, når Firmhugger er kørende.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × three =

No Comments Yet.