Guldtuben- Danmarks største (og vildeste) award show

1 Min læsning

For få år siden blev Youtube med muligheden for danske kanaler lanceret i Danmark. Og så skal jeg da lige love for, at det har taget fart!

I weekenden blev de unge youtubers hyldet til award showet Guldtuben i Royal Arena i København. 10.000 primært børn og unge gik amok ved synet af deres idoler, og der har aldrig været en dansk, rød løber i så meget kaos som i lørdags. Det var vidunderligt!

Magnus Millang var en forrygende vært og der var ikke sparet på fyrværkeri, lyseffekter og guldkonfetti. Børnene (og deres forældre) var ekstatiske. Hvad der dog nok mest fungerede for dem over 30 var Anders Matthesen, der gav den som den græseoverskridende youtuber Jannik Rundholdt, som roastede de nominerede.

Matthesen gik lige til kanten og måske lidt over. Men det var som om de unge slet ikke købte præmissen, at han var i karakter, og at det han sagde var Jannik Rundholdts ord. Man kan godt undre sig lidt over at de hårdhudede unge mennesker som hver dag får alt muligt kastet i hovedet i kommentarsporet på internettet ikke brød sig om en roast, der jo egentlig i comedykredse nærmest er en slags udtryk for respekt.

Måske endnu et tegn på generationskløften mellem den digitale og den (lidt mere) analoge generation.

 

Se hele showet her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

14 − 11 =

No Comments Yet.