Her er app’en, der svarer på alle dine spørgsmål

1 Min læsning

Jelly er en gratis app, hvor du kan stille alle mulige spørgsmål – og faktisk få svar.

jelly-app1

Hvor kan man købe den lækreste kop kaffe i København? Hvad hedder den her slags blomst? Hvad står der på det her mærkelige skilt?

Den slags spørgsmål kan man stille til den sociale app Jelly – eventuelt ledsaget af et billede – og kort efter få svar af de andre brugere af app’en.

Rammerne er ret frie, så spørgsmålene strækker sig lige fra “Hvad betyder det her nummer på min ølflaske?” (ledsaget af et foto af en Heinekenflaske) til “Hvordan kan det være, at lyden i tv-reklameblokkene er meget højere end det program, man lige sad og så?”.

Og svarene er generelt ganske brugbare.

jelly coin

Udover selv at stille spørgsmål kan man selvfølgelig også svare på andre folks – samt rate de andre brugeres svar som mere eller mindre brugbare.

Så hvis du vil have et tip til en god bog af en russisk forfatter, have oversat, hvad der står på et ungarnsk vejskilt, finde ud af, hvad navnet på en specifik mærkelig blomst, du lige har taget et billede af, er, eller vide, hvor du kan købe et halsbånd til en schæferhund i Milano – så kan Jelly faktisk hjælpe.

Jelly fås til både iPhone og Android – se mere her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × 5 =

No Comments Yet.