Her er julemandens telefonnummer. Lad MiniNørden ringe til ham!

1 Min læsning

Du kan ringe til julemanden og snakke med ham! Ja den er god nok, og Elektronista deler det “hemmelige” nummer lige her.

Traditionen med at kunne ringe til Julemanden startede i 1986, og siden da har Nordpolens telefoner glødet året rundt – f.eks. fik han i juli 2003 ca. 650 opkald om dagen. (pssst det er TDC som står bag julemandens telefonservice. Men sig det ikke til nogen!).

Hans nummer er  70 24 12 07! Lad MiniNørden ringe op til en hyggesnak med gode, gamle Santa. Og fortæl meget gerne i kommentarfeltet, hvordan barnet reagerer. Det kan nemlig være ret sjovt!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

sixteen − 6 =

3 Comments
 • ahmad
  december 30, 2016

  hei jeg vil få en mobil arfon7

 • ahmad
  december 30, 2016

  hej jeg vil an mobil arfpn7

 • Anne Marie
  december 14, 2018

  Min søn på 9 år synes, at julemanden er ret dårligt til at lytte, når man ringer til ham. Så han har måttet ringe op to gange for at kunne nå at sige det vigtigste. Og han har påpeget det, når han hsr mødt julemanden i Aalborg. Han (den fysiske julemand) vidste godt, at den vsr var gal mht at lytte i telefonen.