TECH TASKER TIL HVERDAGEN

2 Min læsning

Har du også problemer med at få plads til alle dine andre ting i tasken, når alle gadgets er pakket? Nu kan du få plads til det hele, med en af de elegante tasker fra HEX nyeste kollektion.

Nu kommer kollektionerne ”Academy” og ”Fleet” fra HEX, med fokus på funktionalitet og elegant design, til opbevaring af dine tech-gadgets og alle de andre ting du skal have med i tasken i sommerferien.

De to kollektioner består af 26 tasker med alt fra cool rygsække, lækre sleeves og stilsikre skuldertasker til både mænd og kvinder. Jeg er typen, der gerne vil have mine gadgets med mig over alt, men jeg gider på den anden side heller ikke, gå rundt med en stor rygsæk, der får mig til at ligne en skoleelev! Det er nok derfor jeg faldt over den fede Hex Fleet Tote skuldertaske, der passer perfekt til en 15 tommer bærbarcomputer, med ekstra lommer til tablet, mobil, notesblok og kuglepen.

Tasken er lavet af stribet bomuldslærred med læderbund, så du ikke behøver bekymre dig, når du sætter tasken fra dig i det våde græs. Tasken er også vandafvisende, så du ikke skal bekymre dig for at løbe ind i en sommerbyge! Det der er så smart ved Fleet Tote er, når du har pakket computer, tablet og mobilen, så er der stadig plads til håndklæde, bikini og et par ekstra sandaler. Det gør at tasken er ideel som “hel-dagstaske” om du skal på stranden, i parken eller bare ud i det blå.

Jeg har skrevet den lækre Hex Fleet Tote på min ønskeseddel, er du også vild med Fleet Tote, så kan du finde den på shophex.com til 80$, svarende til 480 d. kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen − eleven =

No Comments Yet.