STYR PÅ STEGEN? APP STYRER STEGETERMOMETER

1 Min læsning

Er du en af dem der render ud i køkkenet hvert andet øjeblik for at tjekke op på stegen? Nu er du i trygge hænder hos din iPhone, for den kan nemlig passe maden i ovnen eller på grillen for dig.

Nu kan du nemt holde øje med stegen i ovnen eller i grillen, mens du hygger dig med gæsterne. Med den trådløse stegetermometer-dock til iPhone, iPod og iPad, sætter du termometeret i maden, som du plejer, så vælger du hvor gennemstegt kødet skal være. Så kan du holde styr på temperaturen og den resterende tilberedningstid via app’en IGRILL, som du kan downloade gratis i iPhones AppStore.

Med iGRILL app’ har du mulighed for at dele dine madoplevelser med vennerne på Facebook eller Twitter. Men du kan også se, hvad andre laver af spændende mad rundt om i verden.

I app’en har du nem adgang til en timer og en grafoversigt over ovnen eller grillens temperaturstigning. Du kan også finde tips og opskrifter til inspiration til næste festmiddag.  Den trådløse stegetermometer-dock til iPhone koster 755 kr og kan købes hos coolstuff.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + 8 =

1 Comment
  • Peter Arndal
    august 3, 2012

    Jeg har givet stegetermometeret til et par af mine kammerater ifbm 40 års fødselsdage. Begejstringen vil ingen ende tage. Oplagt gaveidé.