POPULÆRT BRÆTSPIL NU SOM APP

1 Min læsning

Er du og vennerne vilde med at spille brætspil? Med Ego app’en på din smartphone undgår I en vippende spilleplade, brikker der vælter eller flyver væk. Gør dig klar til flere timers underholdning – to go.

Kom tættere på din familie og dine venner med Ego, jo flere des jo bedre. Du kender sikkert brætspillet Ego om dig – dit liv og dine valg, hvor dine medspillere skal gætte dine svar. Nu kan du få spillet med i lommen, som app med til strandturen med veninderne eller med i bilen til køreturen, når I skal på sommerferie med familien. Ego app’en er en ny type social app, der med garanti nok skal give dig og dine venner en oplevelse, der kan mærkes i lattermusklerne.

De karakteristiske sorte og røde farver fra brætspillet går igen i app’en og den sorte baggrund med hvid skrift og store røde cirkler, gør at navigationen nem at overskue. Man starter spillet ved at vælge antal deltagere og indtaste alles navne, herefter vælger man spillets længde og så er I igang.

Ego app’en kan I spille med 3 – 8 deltagere af gangen, app’en kan downloades til iPhones i AppStore og til Androids i GooglePlay til 12kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 + sixteen =

No Comments Yet.