HJEMMELAVET TAKE AWAY

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Ja ja jeg ved det godt mor! Jeg burde jo købe stort ind i Netto til hele ugen hver mandag. I stedet står vi hver eneste eftermiddag og forsøger at komme i tanke om et eller andet spændende vi kan nå at flække sammen til aftensmad et time senere. Køleskabet er tomt og hjernen er endnu tommere. Så ender man med at gå i Irma og købe verdens dyreste pasta og verdens dyreste tomater (er de lavet af guld Irma?). Vi vil gerne have hjemmelavet mad, men det skal gå stærkt og være nemt. Hvad gør man så?

Der findes et alternativt til os, der taber den kulinariske kreativitet i ugens løb. På siden Retnemt.dk kan man ganske nemt gå ind og vælge mellem forskellige spændende retter. Andre brugere har anbefalet deres favoritter, så det er nemt at gå efter de bedste. Så noterer du om du vil lave mad til 2 eller 4 mennesker. Pakken er bestilt og bliver leveret én gang om ugen, og så har du mad til alle de dage du har valgt. Og det HELE er med. Krydderier, grøntsager og kød. Du skal ikke stå og måle- bare følge opskriften og så er retten færdig på max. 30 min lover Retnemt.dk Det er ikke junkfood. Det er sund hjemmelavet hverdagsmad. Nudler med thaicurry, eftermarinerede kalkunsnitzler, persillefyldt mørbrad. Eller hvad med vegetarretter? Eller børnevenlige retter? Retterne koster fra 119 kr. og opefter for 2 personer.

Har du prøvet Retnemt.dk eller kan du anbefale andre lignende madsites på nettet?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + sixteen =

No Comments Yet.