HURTIGT, NEMT OG BILLIGT- SÅDAN FINDER DU ORIGINALE JULEGAVER ONLINE

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Når du shopper på nettet kan du ofte få et større udvalg til en billigere pris ved i handle i udenlandske butikker. Vi har spottet 7 lækre gaveidéer. Nederst finder du tips til 5 megashops med kilometervis af hyldeplads til alt det lækre du lige leder efter. Og som bonus får du lige 5 gode tips til når du handler på nettet. Happy shopping!

P.S husk at holde dig indenfor Europa, hvis du vil undgå at betale told.

 

 

Monster Beats høretelefoner by Dr. Dre 187 pund

 

 

M-Edge iPad cover fra JohnLewis.co.uk 34.95 pund

 

 

 Country living duftlys fra John Lewis 22 pund.

 

 

Kindle ebogslæser, Wi-Fi, 6″ E Ink Display 89 pund

 

iPhone 4 game boy retro cover 3.75 pund

 


Philips bærbar Docking Speaker til iPod/iPhone 59.79 pund

Retro 80er Mattel sports video game fra Rokit.co.uk 25 pund 

Og se så her….

 

5. Online megastores som har ALT

JohnLewis.com Lækker livsstilsshop med kategorier der garanterer at du finder noget næsten ligegyldigt hvad du leder efter.

Amazon.co.uk Absolut shoppingendestination. Du kan finde alt fra elektronik til bøger, musik, make up, børne og køkkenting. Et nemt og sikkert sted at handle og ofte også billigere end i danske butikker.

Ebay.co.uk Den klassiske markedsplads hvor du nemt finder kageudstyr, vintagetøj, smykker, bælter, tasker, elektronista og ja hvad du overhovedet kunne finde på at søge på. Noget kan du finde brugt på auktion. Andet kan du købe nyt med et hurtigt click.

Rokit.co.uk Helt vidunderlige retrobutik med masser af originale idéer.

Beautybay.co.uk Masser af makeup, parfume, hårprodukter og plejeprodukter til gode priser. Udvalget er enormt!

 

5. gode tips når du handler på nettet

1. Gå efter butikker som tilbyder sikre handlemetoder som f.eks. Paypal. På den måde er det kun mellemmanden, der har dine kortoplysninger og ikke alle de forskellige butikker du handler med.

2. Når du skal oprette en kode så byg en hvor der både indgår tal og store og små bogstaver. Den er sværere at bryde.

3. Du kan handle i andre europæiske landes websites. Du får ofte de samme varer billigere i f.eks. England. Forsendelsen kan dog tage lidt længere tid.

4. Husk at hvis du handler udenfor EU så skal du betale told af dine varer. Så selv om det er billigt kan det godt ende med at blive dyrt.

5. Brug sund fornuft. Hvis du føler en butik virker lidt skummel eller forkert, så følg din mavefornemmelse. Ordentlige butikker har styr på deres ting.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 − thirteen =

3 Comments
 • Cecilie
  november 29, 2011

  Amazon.co.uk leverer desværre ikke Kindle til Danmark. Man er nødt til at bestille dem fra USA og så bliver den desværre lidt dyrere

 • Jeppe
  november 30, 2011

  @Cecilie et al

  Det er nu ikke meget dyrere (men du skriver selvfølgelig også “lidt” :-)).

  Jeg har netop bestilt en Kindle 4, som kommer op på $109 (608 kr.) hvor den (fra Amazon.co.uk – HVIS det lod sig gøre) ville koste £89 (775 kr.) men fragten fra USA gør den dyrere. Da jeg var i gang med at bestille den, og indtastede Danmark som destination, blev jeg automatisk flyttet til International Sales (stadig på Amazon.com) og herfra gik det smertefrit.

  Med fragt fra USA koster den 903 kr. Det er naturligvis meget at betale for fragt (som generelt er blevet sindssygt dyr de sidste 5-7 år) men jeg synes stadig det er en ok pris, samlet set. Fra England ville det nok i hvert fald have været 75 kr. i fragt hvilket ville have givet en pris på 850 kr. – så forskellen er minimal fra England til USA.

 • Jette Fog
  december 4, 2011

  Prøv ShopUSA og bestil det der igennem. ShopUsa –>Amazon.com—>køb—>registrer på ShopUsa.
  og så kommer Kindlen i løbet af relativt kort tid – de sender containere fyldt med alle mulige slags varer en gang om ugen.