SMS DIG TIL ET FRIMÆRKE-BYE BYE POSTHUS

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvis du egentlig gerne vil sende snailmail julekort men hvert år ender med at smide en alle-mail i sidste øjeblik fordi du ikke havde frimærker? Så bliver du glad for smsfrimærket.

 

 

Stop nu med de dansende alfer! Du drømmer i virkeligheden bare om at være den gode datter, det søde barnebarn, den overskudsagtige ven. Men når det kommer til stykket, så passer en hurtig email bare bedre ind i dit liv. Og indrøm det. Et snail mail julekort med nissemænd og julesne er noget særligt. Hvis du har kuverter liggende og kan tegne et fint kort, så kan du også sende en julekort med det helt almindelige postvæsen. Det er så dejlig retro-romantisk og du skal ikke gå længere end til den nærmeste postkasse.

Post Danmark har indført sms porto. Alt du skal gøre er at sende en sms med teksten PORTO til 1900.  Så modtager du en kode du kan skrive på kuverten hvor du normalt ville sætte et frimærke. Post Danmark har fikse maskiner som genkender din håndskrift. (men gør dig nu lige umage alligevel. Det må jo godt se pænt ud ik). Sms frimærket koster det samme som et almindeligt frimærke til et brev på 50 gram. Du kan læse den helt præcise sms frimærke guide for dummies her.

Post Danmark tilbyder også en smart app som gør frimærke indkøbet til en endnu bedre brugeroplevelse. Så kom igang. Fat pennen og få skrevet de julekort til de mennesker som du ved bliver så glade for dem.

Download mobil porto app på itunes.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fourteen − two =

1 Comment
  • Laila
    november 28, 2011

    Og husk du kan gøre dit julekort ekstra personligt; vistaprint tilbyder ti stk gratis julekort med dit eget FOTO….