Hvad er det nu lige Instagram Direct det er?

1 Min læsning

Af: Cille Bjerring Larsen

Vi kender vist efterhånden alle Instagram, men lige inden årsskiftet introducerede den populære foto-delings tjeneste en ny funktion som de kalder Instagram Direct. Tjenesten tillader dig nu at dele dine billeder og videoer med dine venner og kun dine venner.

instagram-direct

Instagram kræver vist ikke nærmere introduktion, men det gør derimod den nye funktion Direct som findes som et nyt ikon i øverste højre hjørne af din Instagram app.

Funktionen lader dig sende billeder og videoer til bestemte kontakter og kun til disse. Du får simpelthen lov til at udvælge hvem du vil dele dit billede med. Og så tænker du måske, “jamen er det ikke ligesom Snapchat, blot uden tidsbegræsning?” og jooow det kan man egentlig godt sige at det er. Eller lidt som en gammeldaws MMS.

Instagram Direct

Det Instagram Direct dog også tillader dig er, at interagere med dine venner med det samme uden at skulle vente på, at de ser dit opslag på instagram og fungerer dermed som en form for instant messaging som i dag efterspørges på efterhånden flere og flere medier.

Siden vi fik Instagram har vi ud over billeddeling fået mulighed for også at dele små videoer og nu kan vi også “snakke” sammen privat. De populære apps gennemgår hele tiden nye udviklinger for at imødekomme brugernes behov og Instagram er bestemt ingen undtagelse.

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven + 14 =

4 Comments
 • christina baltzar
  august 27, 2017

  jeg har et spøremål hos kender person når de har direct skal der giver tillade til at man kan skriv til dem el er de åben for alle ? når jeg følder dem og hvad bytter blå hak ud for når person skal der giver tillad til skriv til dem da der jo også er der person instagram ? norge når jeg skriv til din venner og send et billider så som skriv op huget op er det for de de send min besker med dem sammer øjrblikke ? venlig hilsen christina

  • Christiane Vejlø
   august 28, 2017

   Hej Christina

   Jeg forstår ikke helt dit spørgsmål. :-) Du har nok mere held med at google problemet.

   Christiane :-)

 • christina
  august 27, 2017

  hvad går man når instagram app går ned hvad dag og jeg skal lukke app og hende den igen ? der der for de min ipad er for gammel ? venlig christina

  • Christiane Vejlø
   august 28, 2017

   Hej Christina
   Jeg kan desværre ikke svare dig. Du må spørge Instagram kundeservice :-)

   Christiane