Kaffekoppen spiller trådløs musik

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Det nyeste i Bluetooth højttalere gemmer sig i en kop. Spil musik så højt, så porcelænet klirrer.

kaffekop højttaler 1 ny

Begrebet cafe musik får en helt ny dimension, efter at engelske Gear4 har lanceret en skæg Bluetooth højttaler, der gemmer sig i en kaffekop.

Koppen kan ikke bruges til kaffe, men den kan uden tvivl vække både opmærksomhed og morskab, når man sætter den mellem alle de andre kopper og krus på bordet.

Espresso koppen henter sin lyd og musik trådløst fra en smartphone eller tablet, som efterhånden alle har på sig, når de drikker kaffe eller te.

kaffekop 4

Indeni den musikalske kaffekop sidder, en miniforstærker, en fuldtone højttaler og en passiv subwoofer, der kan levere bastoner, så porcelænet klirrer. Det indbyggede holder koppen kørende i fire timer på en opladning.

Endelig har koppen en Bluetooth 3.0 chip med search funktion, der automatisk finder og synkroniserer sig med andre Bluetooth enheder i nærheden. Nemmere kan det næppe gøres.

Gear4 sælger Espresso koppen – undskyld højttaleren – i fem forskellige farver. Alle koster 35 GBP – det er ca. 325 kroner.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 − six =

No Comments Yet.