Teslas smukke solcelletag på vej til Europa

1 Min læsning

De blev godt nok lanceret i 2016, men det er ikke meget vi har set til Teslas solcelletage siden. Måske brugte Tesla tiden på at få Model 6 ud over rampen. Men nu rekrutterer Musk taginstallatører, og de elegante miljøvenlige tagsten skulle være klar til international udbredelse

Tagcellerne bliver produceret i Tesla’s Gigafactory i New York, så hvis du gerne vil have dem på dit hus, er vi i første omgang ude i noget CO2 regnskab med fragten. På sigt skulle Tesla dog lægge fabrikker i andre lande.

Tesla’s soltag skulle angiveligt være en billigere løsning end normale solceller på taget. Netop fordi solcellen er indbygget i selve tagstenen. Hvornår og om tagstenene bliver solgt i Danmark vides ikke endnu.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one + 15 =

1 Comment
  • Alex Maskine
    februar 19, 2020

    Åh, det kunne være så fedt, hvis de kom til Danmark. Jeg hørte om det første gang for flere år siden, og jeg har tænkt på dem fra tid til anden. Det virker bare som sådan en selvfølgeagtig ting. Men måske jeg er for pumped over noget, der muligvis ikke virker helt som man håber. Men Tesla virker umiddelbart som et nogenlunde pålideligt firma. We shall see, I guess.