Køkkengadgets i børnehøjde

1 Min læsning

Af: Sidsel Birkholm

Mangler du inspiration til at lokke dine børn mere ud i køkkenet eller har du ledt efter et sted at finde de rigtige køkkengadgets til de små, så er sitet kitchen4kids.dk det rigtige sted at klikke hen.

Kitchen4Kids
Kitchen4Kids

Kitchen4Kids har et væld af spændende køkkentøj i ministørrelse, f.eks. knive med bløde takker, som ikke skærer fingrene over børnene, kokkehuer i miniudgave, kageudstikkere formet som små ninjaer, dinosaurer, flodheste og prinsesser blot for at nævne nogle få. Mangler du et piskeris med girafhoved eller en minikagerulle er der også flere inden for denne kategori.

Og hvis det skal gå rigtigt vildt til og du har lyst til at introducere børnene for molekylær gastronomi kan du anskaffe et molekylært begyndersæt til børn, hvor I eksempelvis kan prøve at lave spaghetti ud af hyldeblomstsaft eller ketchupkaviar.

Der er ingen tvivl om at med et mini-forklæde bundet om livet og kokkehue på hovedet, så er børnene mere end klar til at indtage køkkenet.

Synes du også det er hyggeligt at have børnene med ude i køkkenet?

Læs mere på kitchen4kids.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

fifteen + seventeen =

No Comments Yet.