Guide- sådan taler du med dit barn om Youtube

1 Min læsning

Youtube er den mest brugte platform blandt børn og teenagere i Danmark. Der er masser af fantastisk viden og sjov underholdning at hente. Men Youtube er proppet med indhold, og det hele er ikke lige børnevenligt. Ved du hvad dit barn søger på? Og de har haft dårlige oplevelser? Hvordan de har det med kommercielt indhold, selvskade og konspirationsteorier?

Nu kan du få hjælp til samtalen med dit barn fra Medierådet for børn og unge. I en ny og brugbar guide får du både indsigt i de forskellige ting børn bruger Youtube til, og hvad det betyder for dit barn. Er det gaming? Skønhed? Influencers? Unboxing? Tutorials? Eller noget helt andet?

Du kan også gøre dig selv klogere med en ordbog fuld af alle de Youtubeudtryk, du simpelthen er for boomer til at forstå. Og måske vigtigst af alt, så er der tips til, hvordan du får en god dialog med dit barn om hans eller hendes Youtube brug.

Med kæmpe anbefaling herfra. Tjek guiden fra Medierådet her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven − seven =

1 Comment