Kolding Hus udstiller tech- og designikoner

1 Min læsning

Beyond Icons er en spændende udstilling på Kolding Hus lige nu i anledningen af 50 året for Kolding Design Skole. Sammen med afgangsprojekterne har 50 folk fra kultur, erhverv, politik, videnskab, kunst og design bidraget til udstillingen med hver deres designprodukt, som har gjort en forskel. Jeg er beæret over at være inviteret med og selvfølgelig handler det om teknologi. Jeg valgte iPod’en. Fordi det i den grad er et stykke ikonisk design, der har gjort en forskel for mange mennesker og samtidig skudt en teknologisk helt ny måde at lytte til musik på igang. Se udstillingen indtil 22 oktober 2017.

“Udstillingens mange stemmer fortæller, at design kan skubbe teknologiske og mentale grænser, gøre hverdagen nemmere, give mening, rumme følelser og minder, komme ind under huden sågar under bæltestedet, stille spørgsmål – og vise vejen frem” står der  bl.a. i webomtalen af udstillingen. Besøg Kolding Hus og se med inden 22. oktober 2017.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

seventeen + 1 =

No Comments Yet.