KØLESKABET ER EN FIAT 500

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

En Fiat 500, der er et køleskab – eller et moderne luksus køleskab fra SMEG, der samtidig er fronten af en personbil med kultstatus. Vælg selv varianten.  Resultatet bliver det samme.

fiat-smeg-smeg-500-mini-fridge-02

De to kendte italienske fabrikanter er nemlig gået sammen om at skabe et 100 liters køleskab, der vil vække opsigt overalt, hvor det anbringes – i køkkenet, cafeen, gildestuen eller autoværkstedet.

Ingredienserne er fronten af den ægte gamle Fiat 500 klassiker – ikke den nye, som kører overalt på vejene i dag.

fiat køleskab 4

Komplet med forhjul, frontlygter og sådan ca. en tredjedel af den oprindelige bil i dybden.  Instrument brættet fra den gamle Fiat er vendt fremad, så det nu kan bruges til at betjene køleskabet.

fiat 500 køleskab 2

Under fronthjelmen – undskyld køleskabsdøren  –  sidder et velfungerende SMEG køleskab, der udmærket kan fungere som garage for kølige drikke og lækre småretter. F.eks. er der en hel hylde specielt til dåser med øl, sodavand eller cider.

SMEG 500+ bilkøleskabet (eller køleskabsbilen?) er endnu ikke  prissat, men man kan allerede nu blive skrevet op til et eksemplar i hvidt, rødt eller grønt via dette link…

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

five × four =

No Comments Yet.