APPBEFALING – MUSIKQUIZ! HVOR GODT KENDER DU DINE YNDLINGSSANGE?

2 Min læsning

Hører du meget P3, og råber du også af radioen når Musikquizzen er på og dem der ringer ind tydeligvis ikke har styr på deres musik? Så har vi app’en til dig!

 IconPopSongElektronista

Nu har du chancen for, at teste dine egne evner og se lige præcis hvor god du er med Icon Pop Song.

Song Pop Quiz iPad

Icon Pop Song er, som navnet antyder, en quiz-app dedikeret til at gætte sange. Spillet er super simpelt, du trykker “Play” på skærmen, og så hører du en lille stump af en populær sang spillet på en akustisk guitar. Og så er det at gætte den, ved at skrive sang titlen (eller kunstneren) i tekstfeltet.

Det geniale ved Icon Pop Song er, at det du hører ikke er hele sangen, plus det er en akustisk version. Du hører en lille bitte bid af sangen, og typisk er det en ikonisk del af sangen, så du ender med at sidde og føle, at hvis du nu kunne høre bare fem sekunder mere, så kunne du med garanti synge med.

Sangudvalget spænder bredt, men de er alle mere eller mindre nogen du har hørt i radioen de sidste 15 år.

mzl.vvrpoeba.480x480-75

Icon Pop Song bliver kun sjovere hvis du sidder og spiller det med andre, enten kan i hjælpes ad med at gætte eller skiftevis prøve kræfter med sangene. Dog er der desværre ingen pointsystemer. Men det at sidde to mennesker om en iPad, og sammen sidde og prøve at nynne sig frem til den rigtige sang er super sjovt.

Icon Pop Song er gratis og kan fås til både iPad og iPhone.

App’en får en stor varm anbefaling til alle der holder af musik.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

6 + nineteen =

No Comments Yet.