Kontaktfri betaling med Mastercard

2 Min læsning

Den måde vi betaler for vores ting på er i en rivende udvikling. De færreste af os bruger kontanter mere, og løsninger som Mobile pay og Swipp popper op over alt. Det skal være meget lettere at bruge penge. Mest af alt fordi vi er travle mennesker på farten og vi har virkelig andet at bruge vores tid på end at vente på at langsomme maskiner skal aflæse vores kort eller på at trykke pinkoder ind. Vi vil faktisk gerne have det foregår så sømløst som overhovedet muligt. Det behov imødekommer Mastercard med deres nye tap & go med contactless funktion som de kalder det.

Shopping med Mastercard kommer til at gå meget hurtigere og nemmere, når der ikke længere skal tastes koder ind. Kortet skal blot holdes frem til hurtig aflæsning, og så er køb på under 200 kr. betalt i en håndevending, og så er det jo også en dejlig ting at man ikke længere risikerer at glemme sit kort i maskinen. Contactless betalinger er efterhånden accepteret i store dele af verden og i alt fra tøjbutikker til fastfoodkæder. Og vi kan regne med at vi kommer til at meget mere udvikling indenfor brugervenlige betalingsmetoder i den nærmeste fremtid.

Med den her nye contactless betjening følger også en række andre fordele. F.eks. opgradering af biografmenu hos Nordisk Film biograferne og særlige tilbud i Lidl.

Se  hvor du kan brugeMastercards kontaktløse betaling.

Card Lavet i samarbejde med Mastercard

 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 + eight =

No Comments Yet.