KRØLLER ELLER EJ MED HÅRGADGET

3 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg er vant til at elektronik kan blive lidt varmt, men så brandvarmt som det hårtech, jeg har været igang med at teste, bliver mobiltelefonen heldigvis aldrig. Jeg kom ud af den hårrejsende oplevelse med både krøller eller ej. Og så kan du faktisk vinde en spritny ret så eksklusiv OBH Airstyler hårgadget også. Se nederst hvordan!

OBH laver køkkengear og sager til at smukkesere sig med. Men kan det tændes? Jep- så er det en gadget i min bog. Jeg har lavet make-over på mig selv med noget elektronik.

Først prøvede jeg kræfter med OBH fladejernet (lavet i samarbejde med svenske frisørers svar på ABBA-nemlig duoen Björn Axén)….. Det var nemmere at unboxe og sætte igang end så meget andet jeg dealer med til dagligt, så det var en velkommen forandring. Ud af pakken, ind i stikket, varme op og så ellers igang.

Engang imellem kan jeg godt være ramt af ti tommelfingre fænomenet, hvilket før har gjort nærkontant med brandvarme hårprodukter til en angstprovokerende oplevelse for mig. Derfor var jeg også glad for at se, at der medfulgte små fingerdutter. Ikke helt nok til ti tommelfingre, men nok til de mest udsatte. De lignede en mellemting mellem en fingerdukke og en smartphonehandske (kan man mon betjene en touchskærm med dem på?). Funktionen værende naturligvis at beskytte fingerspidserne under fladningen.

Fordi det at holde små totter hår ud og trække dem gennem en flad grilltang én for én ikke ligefrem er min opfattelse af “a great time”, så var jeg temmelig begejstret for at fladningen var utrolig effektiv. På ingen tid var alle krøller væk og jeg lignede noget fra en Rexona reklame i 70erne (tænk piger på sommereng med flavrende og utrolig fladt hår i midterskilning).  Alt i alt en succes, hvis man altså er til meget meget fladt hår meget meget hurtigt. Det kan have sin charme engang imellem.

Så kom turen til den profesionelle OBH AirStyler 700. Ligner lidt et krøllejern, men det er det faktisk ikke. Men alligevel- og samtidig en hårtørrer. Nu har jeg jo en del naturkrøller i forvejen, så min krøllegadget skulle ligesom bevise lidt ekstra. Og det synes jeg faktisk også den gjorde. Den kom med én børste og to forskellige størrelser ruller (spoler?). Jeg har prøvet alle, men fundet mig bedst tilpas med den mindste rulle. Hver gang jeg brugte den store blev det ligesom bare til en gigantisk hvirvel.

Jeg ville gerne have slangekrøller, men ikke på børnemåden. Jeg ville gerne have fylde, men ikke på krusemåden. Jeg fik lidt af begge dele, men på en eller anden måde blev det lidt udlignet og resultatet blev ganske nydeligt. Men stadig 70er-agtigt. Nu dog mere på Farrah Fawcett måden. Når håret er rullet op kan man trække piggene ind (fint jeg ikke skal sige den sætning højt) og så krøller man løs. Jeg var enormt glad for den 2.8 meter lange ledning og kunne have danset rundt i hele stuen under krølningen- hvis jeg gad.

Allerhelst vil jeg jo gerne ligne Betty Draper fra Mad Men. Derfor satte jeg min lid til at -og hold nu fast her- fladejernet også kunne bruges til krøl. Altså i virkeligheden mere bug en krøl. Jeg gav hele manken end overhaling med grilltangen og buggede til sidst enderne ud ad som jeg nu troede ville give mening. Og det gav faktisk mening. Jeg formåede at flytte mig ét årti tilbage. Ud af 70’erne og ind i 60’erne. Nu med skinnende glat page og bug ved skulder.

Kan man kalde et krølle – og et fladejern for gadgets? Smid din mening og du deltager i lodtrækningen om en fin spritny OBH Aitstyler krøllegadget. Og boys- I kan jo bruge den til at charme jer ind på jeres mor, søster eller veninde, hvis I ikke selv har lokkerne til det.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 5 =

2 Comments
  • Malene
    april 26, 2011

    Det er en gadget, hvis den er lækker og ikke købt i Bilka. Men det afhænger selvfølgelig også af brugen, hvis man ikke kan finde ud af at bruge den og får et kikset resultat, så er det ikke en værdig gadget.

  • Gitte
    april 26, 2011

    en definition lyder på ‘enhver genial artikel’ – og at dømme efter billederne af din stylingtest falder de der jern da vist nemt ind under den kategori :)