KRYDDERIER, KURSER OG KOGEBØGER FRA CAMILLA PLUM

1 Min læsning

Af Sidsel Birkholm

Du kender nok Camilla Plum fra TV, hvor hun tryller med alle de krydderier, grøntsager og frugter hun dyrker på sin gård. Men vidste du også at damen  afholder kurser i bagning, madlavning og frugttræsbeskæring?

plum

Er du på jagt efter inspiration til, hvad du skal dyrke i altankassen, i køkkenhaven eller hvilke spændende grønsagsblandninger du skal servere for dine gæster, så kunne du aflægge Fulgebjerggaard et besøg, hvor Caféen og butikken er åben hele sommerhalvåret og om efteråret er der høstmarked, som er meget yderst velbesøgt.

webshop

Men har du ikke mulighed for at smutte forbi gården i Nordsjælland, så kan du finde alle de gode sager i e-butikken på fuglebjerggaard.dk.  Fersk økologisk lam (smager fantastisk!), krydderier, planter, kogebøger, kurser, mel, hjemmelavede eddiker og meget meget mere. Trods Plums hjemmeside ikke vinder priser for brugergrænsefladedesign, så gør den for al den information, der er at hente om planter, krydderier, opskrifter samt den omfangsrige e-butik.

Kurser, apps eller gode sites på nettet? Hvad og hvem inspirerer dig når du vil udfordre dig selv i køkkenet? Smid dine tips herunder.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

3 × three =

No Comments Yet.