DEN PERFEKTE MOBIL TIL FOLK MED BØRN

1 Min læsning

Det viser sig så, at den nylancerede Sony Xperia Z smartphone ikke bare er en ret lækker (og 5″ stor!) sag med yummy-skarp skærm. Den er også blevet favoritten herhjemme, når Lille Nørden skal i bad. For hvem elsker ikke at spille lidt Dr. Panda, mens mor putter shampoo i håret?

Barn-mobil-badMini-Nørden var først lidt skeptisk, da jeg gav hende telefonen i badet. “Men jeg har våde fingre mor?” (man har vel opdraget hende godt!). Men moderen nikkede bekræftende. “Det er helt ok. Spil du bare”. Og så glemte ungen ellers alt om shampoo i øjnene.

Jeg må konstatere, at det der med en vandtæt smartphone, det er vældig handy, når man har elektronikinteresseret yngel i huset. Der er mange situationer sådan en feature kan være forskellen på liv eller død for mobilen. Saftevand i køkkenet, varm kakao i stuen eller en tur i badebassinet i haven. Ups- men det gør jo så ingen som helst ting lige i dette tilfælde. Tjek også videoen hvor selvsamme smartphone ryger en tur i opvaskebaljen og ligger 20 minutter under sneen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one + 1 =

No Comments Yet.