LADY GAGA VERDENS BEDSTE TIL INTERNETTET?

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Lady Gaga har som ingen anden kunstner forstået at udnytte internettets muligheder. Gaga er ikke blot den største musikstjerne lige nu- alt peger på hun også på mange måder er internettets største stjerne. Hun hitter på YoutTube (360 mio. visninger af Bad Romance alene), på Twitter (9 mio followers), Google og Facebook (31 mio fans) og så er hun den mest downloadede kunstner i historien. Lady Gaga er popstjerne i musikbranchen, stilikon i modebranchen, provokatør i kunstverdenen og ja altså også en kæmpe traffic driver på nettet.

Jeg har tidligere mødt Lady Gaga Las Vegas i forbindelse med hendes samarbejde med Polaroid (jo jo der var en del andre journalister også, men alligevel). Jeg var dybt imponeret af den autencitet Lady Gaga udstråler, når hun omtaler og interagere med teknologi. Hun arbejder selvfølgeligt og intuitivt og innovativt med sociale medier og digitale værktøjer, og hun er arketypen at det jeg før har kaldt Neo Nerd eller elektronista om man vilden nye nørd, hvor teknologi, digital livsstil og gadgets går hånd i hånd med innovation, coolness og det skæve og utilpassede. Jeg synes hun holder big time!

Nu har internet gigant Google haft fat i Lady Gaga og sat hende ned til et langt interview. Men hvad synes I kære læsere? Er Lady Gaga cool? Er hun internettets dronning? Er hun en god rollemodel?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

four × two =

No Comments Yet.