Lej en e-bog

1 Min læsning

Det er blevet nemmere end nogensinde at tage litteratur med overalt – uden at det fylder og vejer. Og nu behøver du ikke engang købe de digitale bøger mere. Du kan nøjes med at leje dem.

liveboox

Hvis du skal have en digital bog med i hængekøjen, på terrassen eller i sommerhuset, behøver du ikke længere købe den. Du kan lige så godt bare leje den.

På liveboox.com kan du vælge mellem hundredvis af populære bogtitler, fra Murakamis nyeste roman til Elsebeth Egholm-krimier. Du kan selvfølgelig købe e-bøgerne, hvis du vil, men du kan også leje dem i en måned i stedet – for mellem 30 og 70 kr.

For at bruge liveboox, skal du bare have en pc, mobil, tablet eller e-læser med adgang til internettet. Og når først bøgerne er downloadet, kan de læses offline. Det er gratis at oprette sig som bruger på liveboox.com, og den første bog er gratis at leje. Opret dig gratis som bruger på liveboox.com.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

18 + 9 =

No Comments Yet.