Tag løbemotivationen om håndleddet

1 Min læsning

Med Garmins Vivofit-armbånd om håndleddet kan du holde øje med, hvor meget du bevæger dig i løbet af en dag.

Garmin-Vivofit

Armbåndet tæller, hvor mange skridt, du har taget – og måler den distance, du har løbet (eller gået) plus antallet af forbrændte kalorier. Oplysningerne gemmes på armbåndet i en måned og sendes trådløst via Bluetooth til din smartphone eller computer med et enkelt tryk på en knap.

Armbåndet er vandtæt og fås i fem farver, bl.a. blå, lilla og sort.

Vivofit koster omkring 999 kr. og kan bl.a. købes hos Elgiganten eller på garmin.com.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

19 − eleven =

1 Comment
  • Ina Mann
    juli 26, 2014

    Jeg var rigtig glad for mit i starten og det motiverede mig også til at rejse mig en gang i mellem mens jeg f.eks. så en film. I starten brugte jeg det kun om dagen og da jeg så begyndte at bære det døgnet rundt for også at måle søvnen fik jeg store kløende udslet på armen, så nu tør jeg ikke bruge det mere (desværre)