LYT TIL UPCOMING NICHEKUNSTNERE MED DEEZER

2 Min læsning

Af Kristina Blenker

Du kender sikkert musikstreaming tjenester som Wimp og Spotify, men nu kommer den franske Deezer til Danmark, med musik du ikke kender endnu…

Deezer-music

Med et musikkatalog med over 20 millioner numre, som vokser jævnligt, har Deezer sat sig for at give dig en mere alsidig musikoplevelse, der både rummer de helt store navne men også i højere grad giver plads til de ukendte upcoming nichekunstnere.

Opsætningsmæssigt minder Deezer meget om både iTunes og Spotify, der hvor Deezer udmærker sig i forhold til konkurrenterne, er at Deezer har mere end 50 internationale musikredaktører med ombord, hvilket betyder at musiktjenesten har skræddersyede playlister og radiokanaler tilpasset efter hvilken musik, der hitter i det pågældende land. I spidsen for den danske musikredaktion står Martin Møller, som tidligere har arbejdet som projektkoordinator hos GAFFA.  Med anledningen af årets Roskilde festival, har musikredaktionen bl.a. sammensat “Radio Roskilde Festival 2013 – from Orange to Apollo”, så du kan få en forsmag på, hvad du kan opleve på dette års festival.

Deezer

Lige nu har Deezer i kategorien indie/alternative, anbefalet følgende kunstnere: Animal Collective, Dirty Beaches, Crystal Fighters, Tricky og The National! Så er du klar til at få udvidet din musikhorisont, så skulle du måske tage en gratis måned med ubegrænset musiklytning, og udforske Deezers musikunivers.

nye kunstnere

Er du stor-forbruger af musik har Deezer et Premium abonnement, uden reklamer med 15 dages gratis lytning, herefter en månedspris på 49kr. Til dig, der vil lytte med på alle dine devices, har Deezer også et Premium +abonnement uden reklamer med en månedspris på 99kr, hvor du kan lytte til dine playlister uden internetadgang, så går du aldrig ned på ny og inspirerende musik.

Hvad er dit yndlings musik nummer lige nu – og kan du anbefale nogle spændende upcoming bands, du synes vi andre skal stifte bekendskab med? 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

9 − 8 =

No Comments Yet.