Træt af at samle Ikea og feje blade? Klik dig til hjælp i hjemmet

2 Min læsning

Har du brug for hjælp til at hænge hylder op? Samle Ikeamøbler? Lave havearbejde? Passe børn? Pinploy er en dansk markedsplads, der tilbyder de fleste tjenester.

Virksomheden Pinploy har taget opgaven om at bygge en holdbar teknisk platform til udveksling af tjenester seriøst.

“For at løse problemet, som består i, at skulle servicere folk inden for en næsten uendelig horisontal markedsplads, har vi blandt andet bygget et omfattende Machine Learning modul, som selv kategoriserer alle opgaver og tilskriver dem til relevante brugere. Vi kalder ML modulet for Byggemand Bob. På denne måde behøver folk ikke selv at vide, hvem de skal bruge til opgaven, men skal blot beskrive opgaven” udtaler Pinploy founder Saxo Merrild.

Pinploy indeholder anmeldelser, udførselsrate, personverificering, sikker betaling, forsikring til brugere, SMS-, e-mail- og push-notifikationer. Tjenesten leverer også en række af guides og tools til at hjælpe forbrugeren. Fx. en malingberegner, som hjælper med at udregne hvor meget maling der skal bruges til en maleopgave. pinploy.dk/tools/paint-calculator

“Pinployd er de eneste i DK som tilbyder forsikring på alle slags opgaver. “Tjenesten er 100% on demand, så man som forbruger slipper for at bladre igennem hundredevis af døde profiler, skrive til ti, få svar fra to, for så at booke en, som måske alligevel ikke dukker op. Det er kun folk som har tid og er relevante for opgaven, som byder ind” fortæller Merrild.

Pinploy fortæller Elektronista at de allerede har 5000+ brugere, og i år har haft over 1 million DKK i udførte opgaver inden for alt fra IKEA møbelsamlinger, opsætning af lamper, klipning af hår, bartender m.m. Der er for nylig rejst lidt over 500.000 DKK til at vækste konceptet.

Du kan finde det du har brug for gennem både gennem web og app- og både iPhone og Android ligger klar.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

2 × one =

No Comments Yet.