MASSER AF GLAMOUR MED SKULLCANDY AVIATOR

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Jeg har det med høretelefoner som mange har det med sko. Man kan ikke få for mange og der skal være et par til enhver situation. 

Skull-Candy-headset-Aviator

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at jeg mener at man godt kan forlange af sine gadgets at de både performer godt og ser godt ud. Og der er heldigvis mange superfede høretelefoner, som både giver et pift til garderoben og samtidig giver en lyd der er til at leve med eller faktisk endda ret god til prisen.

Lige nu nyder jeg at pifte sommeren op med en funky Skullcandy Aviator model i brun og guld. (De ser fantastiske ud med et par klassiske Rayban’s med guldkant.)

Skullcandy_Aviator

Det er klart at Skullcandy ikke lydmæssigt kommer på niveau med f.eks. Sennheiser eller Bose. Men jeg er faktisk rigtig godt tilfreds med lyden, som jeg synes passer meget godt til prisen.

Når jeg skal vælge over ear hovedtelefoner er komforten ekstremt vigtig. Ellers får jeg simpelthen ondt i hovedet og ørerne. Heldigvis har Aviator modellen nogle meget behagelige ørepuder og størrelsen kan indstilles efter hovedformen, så alt i alt en rar, blød – og ikke mindst ret glamourøs oplevelse.

Find Skullcandy Aviator modellen ved at tjekke forhandlerlisten her.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + six =

No Comments Yet.