MERE BOG I E-BOGEN

1 Min læsning

Af Leif Bomberg

Mange mennesker kan godt lide e-bøger. Andre hader dem og kunne ikke drømme at forlade deres papir-baserede romaner, fagbøger osv. til fordel for at læse fra en elektronisk skærm. Den franske designer Fabrice Dubuy prøver nu at bygge bro mellem de to stridende parter.

twistbook 1

Af Leif Bomberg

Fabrice Dubuy’s TwistBook er en elektronisk bog med to separate  e-ink sider, som kan læses og foldes sammen som en ”rigtig” bog.

twistbook 3

Dubuy har indrettet TwistBook ganske snedigt, så man vælge, om man vil nøjes med at læse én side ad gangen (som i almindelige e-bøger), to sider ad gangen (som i en klassisk bog) eller bruge en eller flere af de fire sider til egne illustrationer, notater osv.

Tilmed kan brugeren  designe og printe sit eget bogbind (ligesom i skolen), så TwistBook kan pakkes personligt ind med udprintede fotos eller tegninger.

Det bliver spændende at se, om Fabrice’s små-geniale idé kan blive til virkelighed – den fortjener det…

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 + 15 =

1 Comment
  • Lisbet Holst
    november 1, 2013

    Bare synd at man ikke længere kan overføre lånte bøger fra eReolen til en e-reader. Mobifo understøtter vist heller ikke e-reader.