Microsoft får ny CEO- Satya Nadella

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Microsoft får ny CEO og det bliver indiskfødte 46 årige Satya Nadella. Bill Gates trækker sig som bestyrelsesformand.

microsoft_satya_nadella_2

Bill Gates udtaler at Nadella både er en god ingeniør, han har business visioner og så er han god til at bringe folk sammen. Nadella har været ved Microsoft siden 1992 og har tidligere især arbejdet med cloudinfrastrukturen. Den afgående CEO Steve Balmer har arbejdet med Nadella i over 20 år og mener han er den helt rigtige mand til jobbet. Bill Gates som ellers kun sidder i Microsofts bestyrelse vil skifte titel fra bestyrelsesformand til founder og technology advicer. Og ja han kommer så primært til at advice Nadella som er ny main man.

Nedalla siger selv om opgaven at den især drejer sig om at bringe innovative produkter hurtigt til markedet. Nadella er kun den 3 CEO i Microsofts næsten 40 årige levetid.

Hvad tænker du om Microsofts nye CEO? Er han en stille nørd som Gates eller kommer vi til at se ham hoppe tosset rundt på en scene som Balmer eller hvad kan vi forvente os af Nadella?

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

thirteen − 3 =

No Comments Yet.