Muhammad Ali nailer hvid og sort bias

1 Min læsning

Jeg ved ikke, hvorfor jeg ikke før er stødt på det her klip med bokseren Muhammad Ali, og jeg havde virkelig ingen anelse om, hvor vanvittigt et funnybone, den mand åbenbart havde! I det her klip har han den mest vidunderlige rant, hvor han stiller spørgsmål til hvorfor alt er hvidt. Du skal simpelthen se den her video, hvis du ikke den. Mere præcist kan det næsten ikke siges, og jeg grinede virkelig højt flere gange. Kæmpe respekt til den her knivskarpe champ!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

16 − 12 =

1 Comment
  • Sofie Hansen
    juni 23, 2020

    Det er et meget sjovt klip du har fundet og det er super relevant lige nu. Jeg må indrømme, at jeg aldrig har forstået at nogle mennesker ikke kan se andre som ligeværdig, bare fordi de har en anden hudfarve. Der giver ingen mening