NEDKOGT WEBSIDE GØR NETLÆSNING HURTIGERE

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Spar masser af kostbar tid på nyhedsartikler uden at gå glip af alt det væsentlige. Nu kan du bruge din tid på nettet til at blive endnu klogere på endnu kortere tid.

keywords

Med sine millioner af websider er internettet ofte en uoverskuelige masse af information. Når jeg researcher eller bare læser nyheder ender jeg tit med at skulle tygge mig igennem meget mere tekst end det jeg egentlig har brug for. Til at hjælpe mig med at læse mange nyhedsartikler hurtigt har jeg installeret plug in’et Crux Light. Den sidder så og hygger sig i min Chrome Browser. Hver gang jeg falder over en lang artikel klikker jeg så på Crux Light knappen og får lyn hurtigt et nedkogt resumé af historien i bedste neon overstregningstusstil. Du kan også vælge at få en læslæselig sammenfattet version og information om hvor mange minutter du sparer ved at læse resuméet.

Det her med at gøre internetlæsning mere effektiv og skabe filtre for folket er en trend vi ser flere steder og i forskellige afskygninger. Vi har tidligere skrevet om Summly app’en der på mange måder minder om Crux Light.

Hent Crux Light. Tjenesten er gratis.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 + 17 =

1 Comment