NUTTET PRINTER HOPPER PÅ ANALOG TREND

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Gælder det ikke om at printe så lidt som muligt og holde så meget som muligt i digitalt format online? Jo det er ihvertfald det politisk korrekte. Men så er der det sjove, det anderledes og det analoge. Little printer er et godt eksempel på “tag og føle på” trenden.

I en tid hvor færre og færre ting kan samles op og holdes fysisk får de håndgribelige ting pludselig særværdi. Vi har set det med Polaroid kameraets come back og nu med Little Printer.

Men den lille printer kan du printe billeder og tekst fra din mobiltelefon. Det kommer ud som en slags miniavis i en lang bon, og for enden af hvert stykke papir er der Little Printers glade signaturansigt.

Den lille printer er naturligvis forbundet til internettet via wifi. Hvis du er interesseret i at få fat i dit egent eksemplar kan du skrive dig på en mailingliste hos designbureauet bag Berg Cloud. 

Hvad tænker du når du ser en miniprinter? Miljøsvineri eller et sjovt bidrag til den analoge retrotrend?

Hello Little Printer, available 2012 from BERG on Vimeo.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + eleven =

3 Comments
 • Annika
  november 30, 2011

  Sødt nok at se på, men også plat.
  Eneste sted jeg kan se den er praktisk, er når ens analoge mand ikke vil have en smartphone så man kan dele indkøbslisten – så er den ganske praktisk til lige at printe listen til ham ;)

 • Steffen K
  maj 28, 2012

  SKAL HA’!!!!!!!!!!!!

 • Kenny Marek Møller (@epigrafen)
  maj 29, 2012

  Kunne da være en sjov lille detaljer i f.eks. Café Analog på IT-Universitetet. Især hvis den kan kombineres med iZettle/iPad til at printe en kvittering, en midnatsmenu eller vores hemmelige liste over kaffespecials :)

  Små, hyggelig og let meningsløse gadgets kan da være mægtigt fine og sjove!