NY BIL? SPØRG ONKEL

2 Min læsning

Af Laila Pedersen

Let ´s face it, når der skal købes brugt bil, får de fleste af os lidt sved på panden. Så let at blive snydt, så svært at bevare overblikket, når man ikke ved meget om biler. Gæsteskribent Laila Pedersen har hygget med en bilkyndig onkel.Nu giver en ny (dansk udviklet, juhu!) hjemmeside dig overblikket du har savnet. På det danske site  autouncle.com, får du overblik over. Hjemmesiden fungerer som en rar onkel, der hjælper dig så du ikke bliver snydt. Systemet er bygget på samme princip som f.eks. boliga.dk, der samler alle boliger, der er til salg i Danmark. autouncle.com trævler altså nettet igennem for lige netop den bil, du har forelsket dig i. Elektronista leder f.eks. efter en Kia Picanto fra 2008 og autouncle finder 66 til salg og præsenterer dem i en overskuelig liste.

Klikker man sig ind på de specifikke biler, får man et super overblik med masser af brugbar info.
Bilens fordele og ulemper listes i en simpel “plus/minus” liste.  De grønne prikker markerer om prisen matcher årgang og kilometer antal, og bilen får markeringen “god pris”

Man kan som noget nyt, se bilens prishistorik, og altså følge med i, om sælger er ved at være mør til endnu en prisnedsættelse, så smart!

Prøv det hele af på AutoUncle Hvis du har gode tips til hvordan man køber brugt bil, så smid en kommentar herunder.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

two × 1 =

No Comments Yet.