FILM SKAL SES PÅ VÆGGEN- PANELET TESTER VIDEOKAMERA

3 Min læsning

“Passer til børnefamilier og videobloggere” det og meget mere mener Elektronista Panelets Lisbeth Kiel Larsen om  Sony HDR-PJ10E videokamera med indbygget projekter. Se her om kameraet kunne være noget for dig. 

Hvad kunne du forestille dig at bruge Sony kameraet til? I en børnefamilie er det jo oplagt at filme sine børn, og netop fordi kameraet ikke er ret stort, så er det nemt at have med overalt og kan dermed afløse min iPhone, som jeg normalt ellers bruger til at optage video med. Derudover vil jeg i nær fremtid i gang med at videoblogge på min blog It’s Fashion, Baby! – og det er videokameraet helt perfekt til i modsætning til min Iphone. Udover den åbenlyse forskel i billedkvalitet, så behøver jeg nemlig ikke at ulejlige min kæreste til at hjælpe, fordi jeg selv kan betjene kameraet med den medfølgende fjernbetjening.

Hvordan oplevede du projektorfunktionen og hvornår ville du bruge den? Jeg elsker den funktion! – når man har små børn med halvnarcisistiske tendenser, så er det helt perfekt at kunne vise dem optagelserne med det samme – uden at skulle bruge tid på først at lægge det over på computeren. Projektorfunktionen har indtil videre været et kæmpe hit herhjemme, idet Farfar har indspillet en godnathistorie, og Farmor har indspillet en godnatsang. Når min søn skal puttes om aftenen, og savner Farmor og Farfar som desværre ikke bor i nærheden, så projekterer vi sang og historie op på væggen over hans seng – bestemt en brugbar substitut for den ægte vare.

Hvordan var det at betjene kameraet? Det kunne ikke være nemmere at optage med det kamera. Når man slår skærmen ud, tænder det automatisk – og så skal man bare trykke på den røde recordknap for at komme i gang. Til gengæld, så er betjeningen af projektoren på selve kameraet altså ikke særlig nem eller logisk – i hvert fald ikke for mig, og jeg synes ellers, at jeg plejer at have så nogenlunde styr på gadgets og elektronik. Det går heldigvis noget bedre med fjernbetjeningen.

Hvem mener du er i målgruppen for dette kamera? Børnefamilien! – det er oplagt at kunne fremvise videoptagelserne nu og her – i vores tilfælde har børn i hvert fald været dybt fascineret af det. Jeg kunne også sagtens forestille mig, at det kunne være nyttigt ift noget teambuilding, kurser og lignende – hvor man umiddelbart efterfølgende kan bruge optagelserne i en undervisningssituation.

Har du et god tip efter at have testet kameraet? Brug endelig fjernbetjeningen – den gør altså det hele noget nemmere og mere enkelt. Husk at du kan skrue op for lyden under afspilning via projektoren. Det slog mig først efter et par dage, at det nok var en mulighed, og derefter var det noget mere behageligt at se de optagede videoer. 

 

 

Hvad tror du video betyder i helt almindelige brugeres liv? Vi bruger det rigtig meget i vores familie, og nu hvor vi har fået en lillesøster, elsker min ældste søn at sidde og kigge på videoklip fra dengang han selv var en lille baby. Vi lægger også jævnligt videoklip ud på en privat blog, vi har oprettet til bedsteforældrene. Så de på den måde kan følge med i børnebørnenes liv, selvom de ikke lige bor i nærheden.

Sony HDR-PJ10 koster 5300 kr. Det har indbygget projektor, vidvinkel og optager i Full-HD. Læs mere om kameraet på Sony’s hjemmeside.

Testen af Sony HDR-PJ10E er udført i samarbejde med Sony. De 3 testere fra Elektronista Panelet er blevet bedt om at teste kameraet over en uge og fortælle om deres oplevelser. Elektronista rekrutterer løbende testere til Elektronista panelet. Hold øje med vores Inbox Magasin og Facebook side hvis du også gerne vil teste gadgets. Har du et produkt du gerne vil have testet af Elektronista Panelet kan du kontakte os på info@elektronista.dk

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × one =

No Comments Yet.