Lifehack- Sådan fjerner du baggrund på dit billede

1 Min læsning

Hvis du som jeg ofte har siddet med et billede og manuelt forsøgt at skrabe baggrunden fri, så bliver du lige så glad, som jeg er for det tip, der kommer nu. 

Når man arbejder selvstændigt, så er man ofte både direktør, piccoline og grafiker. Jeg har undervejs lært mig selv en hel del om billedebehandling, og om hvordan man sætter ting lidt lækkert grafisk op. Jeg har lavet logoer, nyhedsbreve, ebøger, bannerannoncer og meget mere. Og så er det, man man engang imellem har brug for at skrabe et foto frit. Jeg er ikke før stødt på nogen nemmere måde at gøre det på end sitet remove.bg 

Det tager under fem sekunder, før du sidder med et fritskrabet billede i hånden. Du skal hverken signe op eller logge ind. Du uploader dit billede, og med det samme får du den fritskrabede version til download. 

Det er måske lige værd at bemærke, at sitet lover, de ikke gemmer billederne, men sletter dem umiddelbart efter, at du har downloadet din version. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 + seventeen =

5 Comments
 • Meta
  januar 4, 2019

  Det lyder fantastisk, lige hvad jeg står og mangler, men hvad hedder programmet/appen ?

  • Christoffer Kronborg Hagen
   januar 5, 2019

   Hej Meta, findes på websitet “remove.bg”

 • Anne
  januar 4, 2019

  TAK :D

 • Regitze
  januar 12, 2019

  Wow, det var lige det jeg manglede! Har nusset med det selv flere gange og har indset at det ikke er besværet værd.. Men nu glæder jeg mig til at komme igang med at fjerne baggrunde. Mange tak :-)

  • Liva Manghezi
   januar 14, 2019

   Hvor skønt, Regitze!