Arlo-overvågningskameraer giver trådløs sikkerhed i hjemmet

2 Min læsning

I juleferien stod mange danske hjem tomme, og det betød også højsæson for indbrud. Arlos trådløse overvågningskameraer giver dig et våben imod tyvene.

Der findes mange forskellige overvågningskameraer til private hjem. Fx Nest-kameraerne og overvågningskameraerne fra Logitech. De er bygget til at være både udenfor og indendørs, men de kræver alle sammen strøm for at kunne fungere. Her skiller Arlo-kameraerne sig dog ud. De er nemlig 100% trådløse og kan klare at være udenfor og indendørs uden problemer.

I pakken med Arlo-kameraet følger også en Base Station (man kan få pakker med op til fire kameraer). Sidstnævnte fungerer som hjernen, kameraerne snakker til. Du kobler Base Station til dit internet, så du overvåge dit hjem via telefonen og styre, hvornår kameraerne skal aktiveres. Stationen har også en indbygget sirene, så du kan skræmme indbrudstyve væk, skulle de komme på besøg.

Kameraerne kører på batterier, der holder cirka et halvt års tid på hver opladning. Det giver god fleksibilitet til at placere kameraerne, hvor det giver mening for dig. Uanset om det er på en væg i haven, oppe i et træ eller derhjemme i stuen.

Arlo i praksis
I Arlo app’en kan du lave en masse forskellige indstillinger, som bestemmer, hvornår kameraerne skal blive aktiveret. Du kan lave en GPS-zone, og hvis din telefon forlader den zone, vil kameraerne blive aktiveret og holde øje med aktivitet. Du kan se bestemme, om sirenen bare skal begynde at larme så snart der sker noget, eller om du vil have en notifkation på din telefon (du kan så aktivere sirenen manuelt via telefonen). Du kan også lave mere avancerede tilstande, som at kameraet kun skal aktiveres mellem 20:00 og 03:00 om natten, eller kun hvis der er aktivitet i stuen, mens du er væk.

I praksis fungerer det ret godt, men har du kameraerne udenfor kan der opstå ‘falske’ optagelser, som hvis en kat kommer løbende forbi, eller vinden rusker i træerne. Hver gang kameraet opfanger bevægelse, begynder det at optage begivenheden, så hvis du er på juleferie og ikke opdager indbrudet, vil der stadig være en optagelse af tyvene. Det kan du dog slippe for, men ikke uden det koster penge. Arlo tilbyder nemlig en Premiere-pakke, hvor services som genkendelse af personer, dyr og lignende kan tilkøbes på månedlig basis. På Nest-kameraerne er det en gratis service, og det er værd at tage med i overvejelserne, hvis du skal ud og have et kamera.

Et Arlo Pro 2 starter-sæt med to kameraer og en Base Station koster 4000kr, og derfra kan der tilkøbes ekstra kameraer efter behov.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

15 + fifteen =

No Comments Yet.