5 gadgetgaver til konfirmanden

2 Min læsning

Kender du en konfirmand, en nonfirmand, en humanistisk konfirmand eller andre små poder, der i løbet af de næste mange søndage træder ind i de voksnes rækker? Så guider vi her til 5 seje (unisex) gadgetgaver, som kan glæde festens hovedperson. 

Måske er du en af dem, der de næste mange søndage er inviteret til at fejre landets mange konfirmander og nonfirmander. Det betyder også, at du måske står og mangler en idé til, hvad der skal pryde konfirmandens gavebord. Penge og oplevelser er klassikere, men gadgetgaverne – de hårde pakker – er et sejt og populært alternativ, og er en gave der holder i mange år.

Den vandtætte, trådløse højtaler

WONDERBOOMs nye Freestyle Collection er ikke blot et af forårets og sommerens musthaves, men også konfirmandens nye bedste ven. Den lille, transportable og ikke mindst vandtætte Bluetooth-højtaler er mere end en gadget – det er en accessory og et statement – med god lyd.

Ultimate Ears WONDERBOOM Freestyle Collection koster 799 kr. på ultimateears.com.

En ‘smart’ smartphone

Samsung har netop lanceret telefonerne Samsung Galaxy S9 og Galaxy S9+. Det er telefoner, du skal se nærmere på, hvis du er på udkig efter en god kameratelefon til konfirmanden. For som man siger: det bedste kamera er det, du har på dig – og det er i dag i de allerfleste tilfælde mobiltelefonen.

Samsung Galaxy fås i farverne Midnight black, Coral Blue og Lilac Purple til 6.699 kr. for S9 og 7.499 kr. for S9+.

Et par lækre høretelefoner

Jabra Move Wireless er et par fantastiske høretelefoner. De har en god, stærk lyd, og til prisen lyder de langt bedre end nogle andre i den prisklasse. Designet er subtilt, elegant og diskret.

Jabra Move Wireless fås i rød, sort og grå til den nette sum af 600 kr. hos fx Elgiganten. 

 

Det gode, gamle polaroidkamera

I årevis har det i dag ikoniske Polaridkamera været i skammekrogen til fordel for nye, digitale kameraer og smartphone-teknologier. Digitale innovationer blev det nye, men kun for et øjeblik. Selvom kameratelefonerne er nemt tilgængelige, er polaroidteknologien vendt stærkt tilbage og er noget af det mest eksotiske (og sjove!), konfirmanden kan eje

Lomo’Instant Square koster ca. 1.500 kr. og kan bestilles på shop.lomography.com

Det bæredygtige smartphone-cover

Selvom der findes billigere og mere avancerede smartphone-covers på markedet, er canadiske Pela med deres bionedbrydelige plantebaserede covers et på mange måder stilfuldt alternativ til den ’brug og smid væk’-kultur, der ellers knytter sig til smartphone-industrien. Derfor er det en fin tankevækkende gave, der bliver ved med at give – selv når den smides væk.

Miljøvenlighed kommer i flere farver (flere end billedet tillader) til både til både Android og iOs og koster ca. 200-250 kr. på Pelacase.com

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eleven − seven =

No Comments Yet.