OP I DET RØDE FELT- 5 VARMBLODIGE GADGETS

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Hvorfor ikke bringe lidt red hot lidenskab ind i dit digitale liv? Elektronista har håndplukket 5 lækre, blodrøde gadgets som helt sikkert kan sætte lidt varmt krydderi på dine hverdags gadgets.  

rode-gadgets

Flammende stærk beskyttelse

Edgecover

Et cover til smartphonen kan give den lidt personlighed men også sørge for at stød, sand og uundgåelige tab på gulvet ikke ender som ridser og andre skader på telefonen. Led efter et cover i god kvalitet. Dette fra EDGE design er ret unikt, fordi det er i hårdt metal, men stadig rigtig nemt at sætte på telefonen. Firmaet bag er dansk/amerikansk og produktet leveres med livstidsgaranti. Coveret her findes i flere farver og koster 575 kr. hos Justbuyit.dk 

 

Postkasse Powerlyd

creative-airwave-hd-1_lg

Til køkkenet, badeværelset, altanen, haven, sommerhuset eller på rejsen. Denne bærbare højtaler fra Creative giver overraskende god lyd og så er den perfekt til dig der gerne vil have lidt mere farve på dine gadgets. Creative Airwave HD koster ca. 1120 kr. hos Creative online shop.

Jordbærglasur på ørerne 

Skærmbillede 2013-06-24 kl. 1.36.05 PM

Aviator modellen fra SkullCandy er designet sammen Jay-Z ROCNATION og modellen bruges eftersigende af musikere og DJ’s som Camille Jones, Le Gammeltoft og DJ Noize. Designet er gennemført lækkert med et hus der er lavet af poleret rustfritstål med poleret polycarbonate kopper og aluminium design. Kablet er naturligvis udstyret med en Skullcandy MIC3- mikrofon så du kan tale i mobilen og samtidig styre din telefon. Spottet til 1299,75 kr. hos Smartguy.dk Find flere butikker med store locater. 

 

Red hot hukommelse

Hvorfor skal usb-stik være sorte, kedelige og nærmest ens? Vil du have et stik, som du altid kan kende og som vækker lidt opmærksomhed, så gå efter et sjovt ét som f.eks. dette unikke usb-stik i form af en chilipeber.

chili_billedeLige til at stikke i computeren, gemme dine data på, putte i lommen og tage med. Stikket har en kapacitet på 4GB, det er fabrikeret i gummi, måler ca. 6,7 cm og har et lille hul i toppen, så det kan sættes i en nøglering el. lign. Set hos onsources.com til 170 kr. inkl. fri forsendelse.

Kaffe med knald på

Skal man have en espressomaskine stående, kan den ligeså godt være ligeså lækker at se på, som kaffen er at indtage. Her ses en luksusmodel fra KitchenAid i formstøbt stål med runde former. Maskinen kommer med en dobbeltkedel, som gør at man kan brygge kaffe og skumme mælk på samme tid. Den har en ekstra stor vandtank, er udviklet med et drypfrit system og er let at gøre ren. Maskinen måler 318 mm i højden, 307 mm i bredden og 401 mm i længden. Set hos royaldesign.dk til 8063 kr.

espresso_billede

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

1 + seven =

1 Comment
  • TH
    august 6, 2013

    Creative højtaleren giver faktisk rigtig god lyd, kan klart anbefales her fra.