OPLEV VERDEN I GADEPLAN MED GOOGLE STREET VIEW

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

En tur op af 5th avenue i New York eller ned af Champs-Élysées i Paris? Når jeg føler mig rigtig eventyrlysten og der er alt for lang tid til min næste ferie, så skænker jeg mig et godt glas vin og rejser verden rundt med streetview på Google Maps. Det nærmeste man kommer på beam me up Scotty teknologien lige nu. Du er inviteret med!

Med piletasterne på min computer kan du bevæge dig rundt på gadeplan og se husene, butikkerne og arkitekturen. Også en perfekt forberedelsesøvelse når du har adressen på et hotel og lige vil se hvordan kvarteret ser ud ingen du ankommer.

Prøv også at besøge gamle byer og kvarterer fra fortiden. Prøv f.eks. huset hvor dine bedsteforældre boede, vejen hvor du boede som udvekslingsstudent eller det feriested du stadig drømmer om at besøge igen. Tast en adresse ind i Google Street view og rejs afsted.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

4 × 3 =

No Comments Yet.