APP- LÆR AT MEDITERE PÅ 4 UGER

1 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Når jeg min deadline? Hvorfor er kollegaen sur nu? Hvad tid var det børnene skulle hentes? Fik vi egentlig betalt den rykker? Mon de har frisk mynte i Brugsen? Kender du det, at hovedet er fuld af larm? Lige nu elsker jeg mit daglige stilhedsfix.

Jeg har bestemt mig for at holde jævnlig hjerneferie, og jeg har derfor kastet mig over app’en Meditation without boarders. En rolig stemme guider gennem en ca. 20 minutters afslappende mindfullness session, og der er mulighed for at slå beroligende musik til eller fra. Meditation kræver egentlig ikke så meget, men det er rart at følge et program og at blive guidet lidt på vej. App’en har et meget beskedent design, men det er sådan set lige meget. Det meste af tiden har man jo alligevel lukkede øjne.

App’en giver et komplet 4 ugers meditationsforløb og koster 39 kr. i iPhones appstore. Jævnlig meditation virker beroligende, angstnedsættende, øger din koncentrationsevne, sænker dit stressniveau, styrker dit immunforsvar og giver bedre søvn. Så det er bare med at komme igang.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

eighteen − 18 =

No Comments Yet.