OVERHOLD DIT FITNESS NYTÅRSFORTSÆT

2 Min læsning

Af Malene Lyng Mejding

Hvor mange gange har intentionerne været de bedste men motivationen svær at fastholde? Det handler selvfølgelig om motion. Og mere præcist om at finde motivationen! Elektronista tipper dig om den hotteste løbeapp. 

Endomondo er en kombination af et socialt netværk og en form for arkiv, hvor du kan holde styr på dine sportspræstationer. Du behøver hverken være danmarksmester eller professionel sportsudøver for at blive grebet af stemningen. Er du udstyret med bare den mindste smule konkurrenceånd, skal Endomondo nok sørge for resten. Det lyder som en ren salgstale. Den gode nyhed er, at du kan komme i gang kvit og frit!

Du kan tage kampen op – mod dig selv, dine venner, kolleger eller andre, som har oprettet en profil på Endomondo. Track din sport, analyser din træning – og i de tilfælde, hvor du slet ikke kan lade være – stil dine resultater til skue på Facebook. Foretrækker du at vende fokus indad, kan du bruge Endomondo til at stille skarpt på at slå sidste måneds resultat. Det sjove er, at du selv vælger, hvordan du vil bruge dette “værktøj”. Du behøver ikke dele dine ambitioner og mål med andre end dig selv. Det gør det ikke mindre motiverende. Men det er nu sjovt, når man kan dyste mod sine venners Cooper-tid. Og selvfølgelig først fortælle dem om det, når man har slået dem!

Kombinationen af et webbaseret univers og en velfungerende app, giver dig mulighed for at måle din træning på farten og bagefter samle og sammenligne dine resultater i webuniverset. Er du den heldige indehaver af et af Garmins puls-ure, kan resultaterne importeres til din Endomondo-profil, så de er samlet ét sted på tværs af alle sportsgrene. Eller du kan bruge din smartphone med Endomondos app. Løsningen er især velegnet til løb, og du kan opmåle, dele og se andres løberuter, se sportsevents og deltage i forskellige former for udfordringer. Efter løbeturen kan du se dine km-tider, dykke ned i data og lære en masse om din løbestil: Er du en hurtig starter? Eller er slutspurten din stærke side? Find svaret på Endomondo.dk. En danskudviklet app, som vi godt kan være lidt stolte af. Men pas på: Du bliver hurtig afhængig!

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × four =

No Comments Yet.