PERNILLE ROSENDAHL BAG NY FASHION BYTTEAPP

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Sangerinden Pernille Rosendahl står bag ny stilfuld app som gør det nemt at bytte og sælge brugt modetøj i high end kvalitet. Se Pernille præsentere app’en i filmen nederst. 

Sammen med en partnergruppe der blandt andet tæller tidligere DR chef Kenneth Plummer og manageren Jens Otto Paludan har Pernille Rosendahl netop lanceret app’en Anywear. Det er en app som går direkte efter Trendsales publikummet som gerne vil købe og sælge nemmere, lækrere, billigere og mobilt.

Pernille Rosendahl fortæller at inspirationen til Anywear målgruppen blandt andet er hentet i Elektronista universet. “Jeg er selv ivrig læser af Elektronista, og de digitale first mover kvinder som jeg er stødt på her har været med til at give os inspiration til at skabe noget som favner kvinder, der både lever den digitale livsstil, og som har design og mode som en del af deres liv”. 

Anywear fungerer både som et website, men det er app’en som virkelig gør tjenesten interessant. Det kan være du har en lækker bluse, som du desværre ikke lige synes passer til noget andet i skabet. Afsted med den og ind med noget nyt. Først henter du Anywear app’en som indtil videre kun findes til iPhone. Så opretter du dig hurtigt som bruger. Husk et billede, så bliver dine annoncer også mere interessante. Du bruger telefonens kamera eller album til at lægge billeder direkte ind på dine annoncer, og så kan du ellers ose rundt mellem alle de lækre designerklude, der allerede er på app’en. Blandt andet noget af Pernilles eget tøj som f.eks. kjolen fra videoen du ser nederst. Pengene fra salget går til Mødrehjælpen.

Om at arbejde i den digitale forretningsverden siger Pernille til Elektronista.

“Normalt er jeg jo kreativ i den kunstneriske verden, men det har været en gave for mig at se, at man kan bruge sin kreativitet omkring noget som en app og stadig connecte mennesker omkring en fælles passion, som jeg f.eks. mere er vant til at gøre i musik og teater sammenhænge. Det er lidt de samme centre i hjernen jeg bruger- det med at tænke ud af boksen og tænke på, hvad der er vigtigt, og hvad der er sjovt og nyttigt. Jeg kan godt lide følelsen af at lave noget, hvor folk kan handle med hinanden og vi kan genaktivere nogle af de ting vi allerede har i omløb fremfor at anskaffe os nyt”.

Pernille afslører også at der er blevet skelet til fotodelingskvaliteterne i en app som Instagram app’en.

Du kan opleve den nye bytteservice på Anywear.dk og så kan du hente Anywear iPhone app’en på iTunes. 

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

12 + 19 =

1 Comment