PEUGEOT 107 FÅR MAKE OVER

2 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Fiks lille bil lader løven brøle lidt frækkere på fronten. Peugeot familiens mindste har fået et make over.

Peugeot 107

Jeg har egentlig altid godt kunne lide Peugeot. En fransk bil med masser af historie, klassikere på bagen og gode præstationer på racerbanerne. Ikke mindst Le Mans som mit hjerte jo særligt banker for. Alligevel er mærket tilsyneladende i konstant fornyelse med en stald, som besidder både livsstil, familie og sport med f.eks. bestseller singlebilen Peugoet 207 den lækkersmarte Peugeot 308 cc, familievenlige Peugeot 508 og den helt åndsvagt frække og bad ass Peugeot RCZ coupe (som jeg godt gad rive lidt rundt).

Peugeot RCZ

Nu har familiens mindste- nemlig Peugeot 107 fået et make over og der er kommet lidt blødere linjer men alligevel aggressivitet over mærkets baby. Den nederste del af frontpanelet har fået et ansigtsløft og er bl.a. blevet udstyret med gummi-spoiler. Derudover er der blevet tilføjet LED-kørelys som jo bare er the way to go, hvis man vil være lidt lyslækker. Og øjnene er jo som bekendt sjælens spejl.

Peugeot 107 vil fra marts kunne fås i 2 forskellige varianter i både 3- og 5 dørs-modellen. Det er jo en lille, let bil bedst egnet til bykørsel (topfart 160 km/t, så det er ihvertfald ikke prioriteretl), så motoren behøver ikke at være så voldsom. 1,0 l med manuelt 5-trins gearkasse og 1,0 l med 2-tronic 5-trins gearkasse. Den kører omkring 23 km på literen, hvilket både betyder bedre miljø og mindre tid på en kold tankstation med en fedtet slange i hånden.

Og til os der gerne vil geare lidt ekstra op og have lidt lir på bilen, så kan der vælges imellem forskellige alufælge, aluminiums gearknopper, krom-effekter på vinduer, speciel broderede måtter og hvad vi virkelig kan lide et genopladeligt navigationssystem, hvor Iphone og Ipod kan tilkobles.

Peugeot 107 kommer i farverne gul, hvid, rød, blå, grå, sort og den nye lilla “Plum”. Prisen venter vi på, men rygtet siger, den ikke bliver dyrere end forgængeren som lå fra lidt over 100.000 kr.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

5 × 2 =

No Comments Yet.