ER SONYS NYE TABLET DOBBELT SÅ GOD?

2 Min læsning

Af Maria Lysgaard Pedersen

Sony præsenterer Tablet P, der kan klappes sammen og har dobbelt skærm. Men er den dobbelt så god?

Vi skrev allerede om Sonys dobbeltdækker tablet i foråret og nu er den her så. Sony prøver med Tablet P at skille sig ud på et marked der efterhånden har set en del tablets. Med et sammenfoldeligt design og den dobbelte skærm forventes Tablet P at få en del opmærksomhed.

De to skærme (5,5”) på Tablet P er berøringsfølsomme og kan benyttes uafhængigt af hinanden. I en verden hvor vi alle multitasker, er det smart at man kan tjekke mails på den ene skærm mens man ser en film på den anden. Skærmene kan naturligvis også fungere som en stor samlet skærm. Hvis du hører til dem der læser e-bøger kan du vende Tablet P på højkant, så oplevelsen nærmer sig at læse en almindelig bog. Sony lover, at du med deres TruBlack-teknologi, let kan læse på skærmen inden- og udendørs, da genskin fra sollys og elektrisk lys reduceres. På den måde burde skærmen i praksis være mere egnet til læsning end f.eks. en iPad.

Tablet P bruger Android (3.2), vejer 372 gram og ved almindeligt brug holder batteriet i omkring 7 timer. Der er kamera på forsiden ikke imponerende (0,3 megapixel) men nok til videoopkald og på bagsiden (5.11 megapixel). Har du et Bravia-tv kan du bruge Tablet P som fjernbetjening. Da Tablet P jo kommer fra Sony er den selvfølgelig PlayStation-certificeret, hvilket betyder at du har mulighed for at spille originale PlayStation-spil. På Android Market finder du et stort antal apps, som er specielt optimeret til Tablet P.

Vi går lige og venter på prisen.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

three × five =

No Comments Yet.