PINTEREST- DIN NYE DIGITALE SCRAPBOG

1 Min læsning

Pinterest er den digitale scrapbog, som holder styr på alt det, du falder over og gerne vil klippe ud og gemme. Vi har fundet inspiration i tech kategorien.

Siden Néné Labeet introducerede Pinterest i Ugens Elektronista portrættet, har vi snuset lidt mere til sitet. Pinterest er et socialt netværk, hvor du holder samling på alle de spændende ting, du finder på nettet. En slags scrapbog hvori du samler alt indenfor lige den kategori, du vælger. Hvor du i gamle dage måske ville klippe ud fra magasiner bruger du idag bare Pinterest.

Hvad enten det er til bryllupsplanlægningen, forretningsudviklingen, indretningen af hjemmet, dit personlige look, dine bedste opskrifter eller måske bare ting som inspirerer dig eller får dig til at tænke, så smid det på Pinterest.

Nu er vi jo ret glade for tech, så det lavede vi selvfølgelig en hurtig søgning på. Se nogle af de inspirerende billeder vi fandt.

Et vidunderligt nerdy foto af kærlighed mellem to mennesker.

Eller hvad med disse tech inspirerede sofapuder?

Vi er altid begejstret for tech tøser, og når en lady roder rundt under bilen “liker” vi selvfølgelig.


En Appleinspireret golfbold.

Eller bare et rigtig godt digitalt råd broderet, så det er til at forstå.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

17 − 6 =

No Comments Yet.