KIRKE LIVESTREAMER BEGRAVELSER

2 Min læsning

Kirken er presset, men nu prøver Guds hus at slå 3 udfordringer med ét smæk. Begravelser over internettet er en af løsningerne.

Der er 3 udfordringer som kirken især kæmper med.

1. Med dalende interesse for traditionel tro og shows der primært kører mens folk spiser morgenmad, slapper af eller har tømmermænd er kirken ikke ligefrem overrendt.

2. Når sognebørn stiller træskoene, så er der som regel både venner og familie som gerne tropper op for at tage afsked.  Men det er bare ikke altid de har mulighed for det. Kort varsel og lange geografiske afstande kan spænde ben for begravelsesgæsterne.

3. Kirker kæmper ofte mod hærværk og tyveri.

Nu prøver Sankt Nicolaus kirke i Sydengland at angribe alle 3 udfordringer med én løsning. Nemlig overvågningskameraer. Kameraerne overvåger kirken både inde og ude og skaber derfor større sikring mod tyveri og håndværk. Men ikke nok med det. Fordi kameraerne alligevel er på nettet, fik kirken idéen til at streame ceremonier direkte live.

“Vi har blandt andet streamet en begravelse til en slægtning i Australien, som ikke kunne deltage på grund af sygdom. I et andet tilfælde sendte vi fra et bryllup, så pårørende i Irland kunne se med. Men vi gør det selvfølgelig kun, når vi har tilladelse fra deltagerne i ceremonien” fortæller Paul Drakes som er kirkeværge.

Online kirken har ikke oplevet hærværk siden de satte webcams op.

Det er Mobotix som leverer kameraer til kirken.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

20 + 12 =

No Comments Yet.