PORTRÆT ANNAMETTE FUHRMANN

3 Min læsning

Af Christiane Vejlø

Ikke én men to rasende populære blogs står Ugens Elektronista bag. Annamette Fuhrmann er journalist, forfatter, foredragsholder og alt-muligt mediemenneske. Hun skriver en blog om hverdagen og en anden som består af ét dagligt spørgsmål til læserne. Her fortæller Annamette, hvad blogging har betyder for karrieren, og hvorfor hun faktisk bedre kan styre sit netforbrug, efter hun har fået en smartphone.

Hvor længe har du blogget og hvad fik dig igang? Jeg begyndte at blogge fordi jeg søgte efter en junoseng. Og af en eller anden grund havnede jeg på en blog, hvor den model var beskrevet. Der var en masse sjove kommentarer, og det fik mig til at tænke på at det var en god platform at dele på. Jeg var gravid og blev kort tid fyret sammen med 48 andre i en massefyring. Og fordi jeg ikke lige stod forrest i køen til en jobansættelse, så begyndte jeg at blogge om det der nu lige faldt mig ind.

Hvad har blogging betydet for dig personligt og professionelt? Enormt meget. Det har betydet nye kunder, andre slags artikler, foredrag og you name it. Det er et fantastisk virtuelt visitkort.

Hvad er det mest vigtige teknologi i din hverdag og hvorfor? Nu har jeg jo som det sidste menneske i verden fået en iPhone og jeg elsker den. Jeg troede slet ikke den ville lette min hverdag så meget. Jeg havde en forestilling om at jeg ville gå i overforbrug af internettet, men der er sket det modsatte. Fordi jeg kan tjekke mails i løbet af dagen, hvis jeg er ude, er jeg fri for et bjerg af ubesvarede mails om aftenen, når ungerne sover. Jeg kan hurtigt sende et billede, jeg har altid mit musik med mig, og alle de app’s. Det er meget handy det hele.

Hvad vil du gerne anbefale på nettet? Hvis du er mor skal kan jeg anbefale bornibyen.dk. Jeg bliver altid overrasket HVOR meget der er at lave i Kbh. Og den amerikanske hjemmeside www.alistmom.com er en jeg er glad for dukker op i min inboks hver eneste dag.

Og jeg ved godt den er gammel og brugt, men jeg er virkelig overrasket over hvor lang tid begge mine drenge kan bruge på YouTube. Min ældste søn er tognørd to the bone og hvad han ikke har lært om toge ved at sidde og finde alle klip, det er ikke småting.

Hvordan vil du beskrive dit job? Jeg plejer at sige, at mit job er en slags patchwork af forskellige ting. Men min hovedbeskæftigelse er at skrive. I blade, magasiner, aviser, og online medier. Jeg skriver hjemmesidetekster og pressemeddelser, laver boligreportager og rådgiver selvstændige i forhold til deres koncept. Jeg skriver p.t. på en bog og holder foredrag. Og så blogger jeg fordi jeg elsker det.

Du kan følge Anna-Mette på

fuhrmannfordig.blogspot.com

altomdig.blogspot.com

eller købe hendes bog Min Mor. En bog hvor din mor svarer 1000 spørgsmål og giver dig bogen tilbage når hun er klar til det.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

one × 2 =

No Comments Yet.