Prøv luksus-udgaven af WiMP – gratis

2 Min læsning

Når man hører musik via streamingtjenester på mobilen, er lyden oftest komprimeret. Men nu kan du prøve en bedre lydkvalitet med WiMP HiFi – gratis.

WiMP HiFi grafNår Copenhagen Jazzfestival folder sig ud i København gennem ti dage fra den 4. juli, er streamingtjenesten WiMP officiel partner.

I den anledning kan du prøve den mere luksuriøse udgave af deres musikstreamingtjeneste – WiMP HiFi – gratis i en måned. Og samtidig kan du få en masse jazz-inspiration og håndplukkede jazzplaylister med i lommen.

Komprimering eller lossless
Streamingtjenester komprimerer normalt musiknumrene, så de fylder mindre og er nemmere at flytte rundt på, men det går ud over det samlede lydbillede. Men i slutningen af sidste år lanceredes WiMP HiFi med ukomprimeret lyd (“lossless” lydkvalitet, som det kaldes).

Musiknumrene fylder tre gange så meget, men så kommer alle detaljerne også med. De lyder perfekt, også på hifi-anlæg og gode højtalere. Og det er selvfølgelig det helt rette for jazz-connaisseurs og andre musikelskere, som ved, hvad det betyder for helheden, når lyden mases ned på for lidt plads.

Det kan du læse mere om i Elektronistas artikel her: Omsider streamet musik i rigtig hifi.

Hvis du vil høre forskellen, kan du prøve en måneds gratis abonnement på WiMP Hi-Fi lige her, hvis du ikke har en WiMP-profil i forvejen – og her, hvis du har.

Normalt koster det månedlige abonnement 199 kr.

Har du brug for lidt vejledning op til og under jazzfestivalens mere end tusind koncerter, kan du læse guides, interviews og anbefalinger på WiMPs onlinemagasin magazine.wimp.dk – og selvfølgelig gå på opdagelse i et væld af jazzede og tematiserede WiMP-playlister med nysgerrige jazz-ører.

Copenhagen Jazz Festival finder sted over hele København fra den 4. til den 13. juli 2014.

Du kan se WiMPs egen teaser for deres jazzfestivaldækning her, hvor trioen Ginman/Blachman/Dahl folder sig ud på Blachmans husbåd.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

ten + thirteen =

No Comments Yet.