Ring gratis til dine Facebook-venner

1 Min læsning

Hvis du har Facebook Messenger installeret på din smartphone, kan du nu ringe gratis til dine facebookvenner.

facebook messengerMan behøver snart ikke længere at forlade Facebook overhovedet for at kommunikere med sin omverden. Det kan for eksempel være, at du allerede nu bruger Facebook Messenger-appen lige så ofte, som du sender sms’er? Eller oftere?

Med den nyeste opdatering af selvsamme app kan du nu også ringe gratis til dine Facebookvenner. Dog kun dem, der har deres telefonnummer oplyst på deres facebookprofil. Du skal bare trykke på det lille runde i-ikon oppe i højre hjørne.

De gratis Facebook-opkald fungerer på samme måde som lignende apps og tjenester såsom Viber, Tango, Google Hangouts og selvfølgelig Skype (der var de allerførste, som lancerede gratis internetopkald for ti år siden).

Og ligesom de nævnte apps er Facebooks gratis telefonopkald selvfølgelig ekstra brugbart, når du skal ringe til folk i udlandet.

Apropos udlandet: Folk i USA og senere Storbritannien har i et stykke tid kunnet ringe gratis via Facebook Messenger, og nu er det altså også muligt her.

Den nyeste version af Facebook Messenger kan hentes både til iPhones og Android.

15.000+ abonnerer allerede på Christianes personlige nyhedsbrev

Vil du også have adgang til gratis insider-fordele, analyser, podcasts og e-bøger om fremtidstendenser og afgørende techtrends?

Del dine tanker?

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

10 − four =

No Comments Yet.